Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Просимо утримуватись від оціночних суджень, - реакція "Слуги народу" на скандал із Бужанським

Партія "Слуга народу" оприлюднила офіційну заяву стосовно висловлювань майбутнього нардепа Максима Бужанського в бік журналістки Ольги Духніч. У політсилі їх назвали "неетичною реакцією" на "оціночні судження" від журналістки Духніч.

"Ми розуміємо, що висловлювання обраного народного депутата Максима Бужанського були, хоч і надмірною та неетичною, але достатньо зрозумілою реакцією на оціночні судження стосовно особистих почуттів, які обраний народний депутат нібито має до СРСР та певних українських політиків. Тому ми просимо представників засобів масової інформації утримуватися від такого роду оціночних суджень — адже, будучи оприлюдненими на офіційних сторінках поважних видань, вони у подальшому сприяють наклеюванню ярликів та упередженому ставленню до політиків, які ще навіть не почали каденцію в якості народних обранців", - сказано в заяві партії "Слуга народу".

Також у повідомленні політсили зазначено, що керівництво вже вибачилось перед Ольгою Духніч, а сама партія завжди відкрита до спілкування із представниками ЗМІ. 

Нагадаємо, що вчора нардеп від "Слуги народу" Максим Бужанський обізвав журналістку видання "Новое время" "тупою вівцею".

Депутат зі "Слуги народу" обізвав журналістку "тупою вівцею"

Читайте також: 

Тремтіть, бандерлоги: Дубинський підтримав однопартійця, який образив журналістку

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ