Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Проти чотирьох членів міжрайонної медико-соціальної експертної комісії порушено кримінальну справу за хабарництво (розширено)

Управлінням ДСБЕЗ УМВС України у Львівській області задокументовано факт отримання хабара чотирма членами міжрайонної медико-соціальної експертної комісії, а саме головлю комісії, лікарем-терапевтом К., 1968 р.н., лікарем-невропатологом Р., 1959 р.н.; лікарем-реабілітологом Т., 1933 р.н., які в ході проведення виїзного медичного огляду в одну з районних лікарень Львівської області 23.05.2006 року, вимагали та отримали від чотирьох жителів району хабарів на суму 1100 грн та 50 доларів США за продовження їм групи інвалідності. Про це повідомили у ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.
 В робочому кабінеті лікарні, де проводився медичний огляд цією комісією, виявлено та вилучено грошові кошти в сумі  2734 грн та 50 доларів США, які були отримані членами комісії як хабарі за продовження груп інвалідності. Речові докази вилучені з місця події. За цим фактом порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 368 кримінального кодексу України. Членів комісії затримано. За цим випадком проводиться розслідування.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ