Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Проти „Динамо” не гратиме Федорів, але вийдуть Батіста та Пшеничних – Юрій Дячук-Ставицький

Проти київського „Динамо” не зіграє Володимир Федорів, але зіграють Батіста та Пшеничних. Про це на передматчевій прес-конференції повідомив спортивний директор „Карпат” Юрій Дячук-Ставицький. Гра між київським „Динамо” та «Карпатами» в 14-му турі вищої ліги відбудеться 11 листопада о 15.00 годині на стадіоні "Україна".
 За словами Дячука-Ставицького, причина того, що правий захисник не вийде на поле, – надрив м‘язу. «Федорів через 3-4 дні почне вже тренуватися і на гру з «Арсеналом» вже буде в формі. Пшеничних вже одужав від попередніх травм і вийде на поле. Якщо тренер Олександр Іщенко вважатиме за необхідне, традиційне місце на лівому фланзі захисту займе Сергій Пшеничних. Що ж до Батіста, то хоч він і має 5 жовтих карток, але гри не пропустить, бо 1 листопада ПФЛ внесла зміни до регламенту, згідно з якими картки, що їх одержали футболісти протягом усіх змагань, рахуються разом», - сказав спортивний директор «Карпат».
Що ж до оцінки супротивника «Карпат», то, на думку спортивного директора клубу, зараз „Динамо” перебуває не в найкращій формі. «У них є певні проблеми із захистом, бо пропускають чимало голів. Але кияни перемогли „Шахтар” і це їм пішло на користь. Ми ж не мали ігрової практики, це нам мінус. Але ж ви знаєте, що ігри між цими суперниками завжди принципові і цікаві», – каже Дячук-Ставицький. Щодо погодних умов, то, на його думку, вони не заважатимуть грі: «У суботу вночі буде дощ, вдень – 0 градусів і без опадів, грати можна», – каже він.
Водночас Дячук-Ставицький повідомив про те, що вже наступного року у складі команди вищої ліги «Карпат» будуть грати нові футболісти: «Основні команди – другої ліги та дублюючий склад грають цікавий футбол, а от команда вищої ліги грає погано. Основна біда – не дуже активні нападники, той же Батиста минулого разу не забив жодного голу. Зараз у вищій лізі виступає всього 13-14 футболістів, ми ж хочемо, щоб команда була повністю укомплектована – 22 гравці. Нам треба нового воротаря, півзахисників, нападників. Це треба змінювати. Поки що можу сказати лише те, що новобранці будуть з інших клубів, переважно вихідці із Західної України, які грали за збірні України в різні часи. Ми спілкувалися з футбольними клубами, в яких грають ці футболісти, і нам дали дозвіл на футболістів. Поки що очікується 10 новобранців, а ось щодо того, які футболісти покинуть клуб, то це буде до 5 осіб і до матчу ми не будемо афішувати, хто саме».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ