Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Проти директора ВАТ "Західшляхбуд" порушено кримінальну праву через мільйонну заборгованість із зарплати

Прокуратурою м. Стрия за зверненнями працівників ВАТ "Західшляхбуд" неодноразово проводились перевірки з питань невиплати заробітної плати. У подальшому, оскільки питання не було вирішено по суті, працівниками ВАТ "Західшляхбуд" з приводу невиплати заробітньої плати були змушені звернутись до прокурора області на особистий прийом. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області

За дорученням було організовано додаткову перевірку із залученням контролюючих органів, в ході якої з"ясовано, що директор вказаного підприємства, маючи кошти на розрахунковому рахунку в сумі 6 млн. 405 тис.грн., при наявності заборгованості по заробітній платі перед працівниками підприємства в розмірі 984,0 тис. грн., умисно не виплачував їм заробітню плату, а скеровував грошові кошти на інші потреби.

 

За фактом безпідставної невиплати заробітної плати відносно директора ВАТ "Західшляхбуд" 10.02.10 порушено кримінальну справу, за ознаками злочину, пердбаченого ч.1 ст.175 Кримінального кодексу України.

 

Кримінальна справа розслідується прокуратурою м. Стрия та її хід перебуває на контролі прокуратури Львівської області.

 

На даний час вживаються передбачені законом заходи щодо негайного погашення заборгованості по заробітній платі працівникам підприємства.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ