Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Проти Львова ведеться інформаційна війна - Процик

Проти Львова в питанні проведення Євро-2012 ведеться інформаційна війна - заявив начальник управління інформаційної політики та зовнішніх відносин ЛМР Остап Процик.
«Опитування, яке нібито показує, що львів’яни проти будівництва стадіону до Євро-2012 – це чергова спроба викиду негативної інформації про Львів у контексті підготовки до Євро-2012. Це не опитування, а звичайна профанація, і це підтвердить будь-який соціолог.
Робляться спроби системно створювати такі інформприводи, які згодом лягають на стіл тих, хто моніторить інформацію по містах. Я передбачаю, що протягом найближчих 2-3 місяців, до моменту затвердження остаточного списку основних міст, що прийматимуть Чемпіонат, таких речей ставатиме все більше.
Проти Львова ведеться інформаційна війна і це вже давно очевидно. Ми не маємо наміру вступати у цю війну. Нашою відповіддю буде будівництво стадіону, доріг та інших об’єктів», – заявив Остап Процик.
Нагадаємо, що сьогодні відбулось засідання прес-клубу на тему: «Чи загрожує економічна криза проведенню «Євро-2012» у Львові?». На засіданні було оприлюднено підсумки громадського моніторингу за 2008-й рік діяльності органів центральної та місцевої влади з підготовки України до «Євро-2012».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ