Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Проти людей запрацювали водомети, на вулиці в Києві мінус сім

Бійці спецпідрозділу «Беркут» формують колони й готуються до розгону мітингувальників на вулиці Грушевського у центрі Києва, щойно проти людей запрацювали водомети.

Народні депутати з опозиції з гучномовців звертаються до командирів правоохоронців і просять їх «не застосовувати силу проти народу», інформує кореспондент Радіо Свобода.

Депутат Верховної Ради Олег Ляшко попросив жінок відійти від місця події, оскільки радикально налаштовані молодики не звертають уваги на заклики депутатів, припинити провокувати правоохоронців. Молодики закидають правоохоронців петардами, ті у відповідь застосовують сльозогінний газ і світло-шумові гранати.

Як повідомляє УП, правоохоронці застосували водомет проти людей, які беруть участь у сутичках на вул. Грушевського біля стадіону ім. Валерія Лобановського. 

Правоохоронці застосували водомет проти перших рядів мітингувальників. Після початку роботи спецтехніки люди відійшли від кордону, проте все ще залишаються на вулиці.

У відповідь на роботу водомета люди почали скандувати "Водохреща!". Після того, як протестувальники відійшли від кордону, водомет припинив працювати, проте правоохоронці кидають світлошумові гранати та застосовують сльозогінний газ.

Радикали в масках б'ють у барабани. Протистояння триває. 

Наразі на вулиці в Києві –7 градусів за Цельсієм

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ