Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Проти нових тарифів на воду та тепло активно протестують близько двох десятків львів’ян

Близько двох десятків пікетувальників вийшли сьогодні, 30 листопада, на акцію протесту до Львівської ратуші проти впровадження нових тарифів, організатором якої стала ГМ „Опора”.
 Поряд з тим, як запевнив „Гал-info” представник ГМ „Опора” Тарас Гаталяк, організатори пікету цілком задоволені такою кількістю учасників мітингу. „Зараз народ є байдужим, однак коли в грудні до львів’ян прийдуть рахунки, в яких тарифи в 2-3 рази більші, як були до того, тоді вони значно активніше почнуть протестувати”, – наголосив Тарас Гаталяк. За його словами, „Опора” і надалі продовжуватиме свої пікети до того часу, поки міський голова та влада не звернуть увагу на місцеву ініціативу, яку за статутом Львова мають розглядати на сесії міської ради.
Нагадаємо, кілька організацій Львова виступили з ініціативою про скасування підвищених тарифів на водопостачання та теплопостачання.
Окрім того, що члени „Опори” пікетують сесійне засідання під Ратушею, біля входу у великий сесійний зал міськради розгорнувся ще один невеликий пікет – військослужбовці, які перебувають у запасі, вимагають від міського голови вирішити проблему із квартирною чергою для військових.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ