Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Проти "Свободи" у Херсоні застосовують терор

Напередодні прийому громадян, який планував провести 28 листопада 2013року народний депутат України від ВО «Свобода», уповноважений фракції у Херсонській області Олег Панькевич у селищі Білозерці на Херсонщині, невідомі позаклеювали оголошення про час і місце зустрічі з нардепом фальшивими листівками. У них повідомлялося про прийом громадян Олегом Панькевичем, однак було вказано іншу дату – 29 листопада. Про це повідомила прес-служба депутата.

Як повідомив Олег Панькевич, захід у Білозерці було зірвано - на прийом громадян прийшло всього кілька осіб, які дізналися про це з оголошення в місцевій газеті.

Нагадаємо,що вранці 28 листопада народний депутат України від ВО «Свобода» Олег Панькевич мав проводити прийом громадян у Каховці, в міській бібліотеці. На початку зустрічі надійшло повідомлення про те, що в приміщенні розлито ртуть. Прибули працівники МНС і евакуювали усіх з будівлі. Прийом громадян зірвано.

27листопада 2013 року в Херсоні невідомі особи підпалили автомобіль голови обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода",помічника-консультанта народного депутата України Олега Панькевича Олега Гаврилка.

Інцидент стався саме під час перебування Олега Панькевича на Херсонщині. Після однієї із зустрічей народний депутат разом із головою обласної "Свободи" Олегом Гаврилком повернулися до готелю в Херсоні, в якому зупинився народний депутат,і застали авто обгорілим.

Свідки кажуть, що підпал стався приблизно о 19:10. Ніхто нікого, звичайно, не бачив.Дві зовнішні камери на готелі виявилися "несправними".

Олег Панькевич вважає підпал автівки націоналіста політичною розправою. "Цими днями Херсонська "Свобода" бере активну участь в акціях протесту на Євромайдані,виявляє свою позицію стосовно дій режиму. Звичайно, владі це не подобається.Вочевидь, це було попередження для свободівців", – зазначив Олег Панькевич.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ