Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Протягом доби прикордонники припинили п’ять спроб незаконного ввезення м’ясопродуктів

За останню добу у пункті пропуску «Рава-Руська» припинено п’ять спроб громадян України ввезти м’ясопродукти з порушенням митних правил. Загальна вага конфіскованого товару склала понад 1 700 кілограмів. Про це повідомила прес-служба Західного регіонального управління Державної прикордонної служби.
23 жовтня у пункті пропуску «Краковець» під час прикордонно-митного оформлення на в’їзд у громадянина України було вилучено 2 тони сала яке знаходилось у мікроавтобусі «Сітроен», про  наявність  товару, який підлягає оподаткуванню під час усного опитування заявлено не було, у митній декларації не вказано. Сало оцінено у 20 тисяч гривень та передано на склад митниці.
Окрім того, у «Краковці» вилучили 593 кілограми м’ясопродуктів у громадянина Польщі. Товар ввозили в Україну у мікроавтобусі «Мерседес» і, як завжди буває у таких випадках, «забули» задекларувати.
У пункті пропуску «Шегині» за останню добу вилучено 876 кілограмів м’ясопродуктів та кузов до легкового автомобіля «Форд». Останній випадок стався сьогодні вночі. Під час прикордонно-митного оформлення у мікроавтобусі «Мерседес», яким керував громадянин України, виявили кузов, а в ньому – 302 кілограми шпондеру. Транспортний засіб також конфісковано.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ