Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Протягом доби в Львівській області сталося п’ять пожеж

Протягом минулої доби на Львівщині зареєстровано 5 пожеж. Орієнтовні збитки складають 303 тис. грн., з них прямі – 133 тис. грн. Працівниками МНС врятовано 1 будівлю та матеріальних цінностей на суму 63 тис. грн. Повідомила прес-служба ГУ МНС у Львівській області.

Перша пожежа виникла о 15.30 год. по вулиці Княгині Ольги у місті Львові в цегляній безгосподарській будівлі розміром 20 х 30 м. Вогонь знищив сміття на площі 8 кв.м. Причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем сторонньої особи. Прямих збитків нанесено не було, а побічні склали 38 800 грн.

Друга пожежа виникла по вул. Виговського в місті Львові на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Полум’я пошкодило електрощиток. Причиною пожежі стало коротке замикання електропроводки. Працівниками МНС врятовано майно на суму 10 000 грн. Прямі збитки від пожежі склали 500 грн., а побічні – 38 800 грн.

Третя пожежа трапилась по вулиці Лінкольна у місті Львові в пластмасовому контейнері для сміття, що належить ТзОВ «Санком Львів». Вогонь знищив контейнер. Пожежа виникла внаслідок необережного поводження з вогнем сторонньої особи. Працівники МНС врятували два сміттєбаки та майно на суму 5000 грн. Прямі збитки від пожежі склали 2 500 грн, а побічні – 21900 грн.

Повідомлення про четверту пожежу надійшло до оперативно-диспетчерської служби о 22.19 год. Вогонь охопив цегляну господарську будівлю, що знаходилась по вул. Гайовій в місті Старий Самбір. Полум’я знищило стелю на площі 3 кв.м., пошкодило вагонку та речі домашнього вжитку на площі 6 кв.м. За словами фахівців, пожежа трапилась внаслідок перекалу печі. Оперативність пожежників допомогла їм врятувати житловий будинок та майно на суму 50 000 грн. Прямі збитки від пожежі склали 10 000 грн. а побічні – 29 400 грн.

О третій ночі стало відомо про п’яту пожежу за добу, що трапилась по вулиці Личаківський у місті Львові в легковому автомобілі «Опель Вектра»,який належить 38-річному власнику. Вогонь знищив моторний відсік, передній бампер, капот, переднє колесо, панель приладів, пошкодив салон автомобіля на площі 2 кв.м. Причина пожежі встановлюється. Прямі збитки від пожежі склали 120000 грн, а побічні –140600 грн.

Головне управління МНС в Львівській області вкотре нагадує, що під час зимового періоду необхідно виявляти особливу пильність та обережність в користуванні з вогнем. Ретельно дотримуйтесь правил безпеки життєдіяльності! Бережіть себе та оточуючих Вас людей!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ