Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Протягом доби вогнеборці Львівщини тричі виїжджали на ліквідації пожеж пшениці та стерні

Як повідомили в пресслужбі ДСНС Львівщини, на одній з пожеж травмовано жінку

30 липня об 11:41 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в с. Нове Місто  Самбірського району на відкритій території. До місця виклику виїхали рятувальники 57-го державного пожежно-рятувального поста м. Добромиль та місцевої пожежної команди с. Комаровичі. На момент прибуття пожежників до місця виклику горіла стерня та пшениця. Об 11:57 вогнеборці локалізували пожежу, та о 12:07 повністю ліквідували. Внаслідок пожежі вогонь знищив пшеницю на площі 7000 кв.м.  та стерню на площі 10 000 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 4 чоловіки особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

О 13:46 вогнеборці отримали повідомлення про  пожежу на відкритій території в с. Київець  Стрийського району. До місця виїхали вогнеборці 11-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Новий Розіл. Як з’ясувалось на місці виклику пожежу було ліквідовано до прибуття вогнеборців. Внаслідок пожежі отримала опіки I-II ступеню (35 % тіла) жінка  1943 року народження, яку у важкому стані госпіталізовано в реанімаційне відділення 8-ої міської клінічної лікарні м. Львова. Вогнем знищено стерню на площі 2000 кв.м.

Також цього дня о 17:57 до вогнеборців надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в с. Городилів Золочівського району. До місця події виїхали вогнеборці 13-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Золочів та о 18:13 ліквідували пожежу стерні на площі 20 кв.м.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ