Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Протягом місяця заплановано завершити входження в структуру Міноборони колишнього МНС

Протягом місяця планується завершити входження в структуру оборонного відомства Державної служби України з надзвичайних ситуацій, — повідомив 12 січня міністр оборони України Павло Лебедєв, відвідуючи з робочим візитом 72-у окрему механізовану бригаду 8-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України, що у Білій Церкві на Київщині. Про це повідомив сайт Міноборони.

"Метою реформування є позбавлення дублюючих функцій, узгодженість спільних дій із взаємодії та обміну досвідом", — підкреслив Павло Лебедєв.

За його словами, військовослужбовці Збройних Сил України показали свою професійність та технічну оснащеність під час ліквідації снігових заметів у грудні минулого року.

"Військовослужбовець повинен асоціюватись з образом захисника Вітчизни: це — віддана справі людина, патріот у погонах, готовий завжди прийти на допомогу", — наголосив Павло Лебедєв.

Під час робочої поїздки Міністр оборони України також оглянув об’єкти навчальної матеріально-технічної бази 72-ї окремої механізованої бригади, парк бойових машин, казарму поліпшеного типу для військовослужбовців-контрактників, медичну роту, навчальний корпус та їдальню.

Під час зустрічі з особовим складом механізованого з’єднання Міністр оборони України Павло Лебедєв довів основні завдання, поставлені перед ЗСУ Президентом України — Головнокомандувачем Збройних Сил України Віктором Януковичем.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ