Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Протягом найближчих двох років місто планує прийняти у власність 398 відомчих будинків

Протягом найближчих двох років місто планує прийняти у власність 398 відомчих будинків, з них 129 будинків КЕВ. Про це “Гал-info” повідомила пре-служба Львівської міської ради.
На сьогодні сформовано перелік будинків, які підлягають прийняттю-передачі у власність територіальної громади м. Львова на найближчі два роки. Зокрема, місто планує прийняти 398 відомчих будинків, з них 129 будинків КЕВ.
Згідно з кошторисом, лише на відновлення та ремонт інфраструктури КЕВівських будинків потрібно 87,5 млн грн, а ремонт самих приміщень обійдеться місту приблизно в 54,5 млн грн. Для решти будинків визначено лише орієнтовну вартість робіт, оскільки розроблення кошторисної документації потребує коштів, а підприємства-банкрути, на балансі яких перебувають відомчі будинки, неспроможні замовити такі документи.
Як повідомив начальник відділу експлуатації житлового фонду Богдан Петраш, Управління розробляє ухвалу сесії про передачу відомчого житлового фонду на 2007-2008 роки на виконання протоколів намірів, який був наслідком домовленості між міською та обласною радами щодо першочергових заходів прийняття-передачі відомчого житлового фонду.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ