Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Протягом ночі у Львов затримали 12 п'яних водіїв

Протягом ночі львівські патрульні склали 12 протоколів за керування автомобілем в стані сп'яніння. Про це повідомила Патрульна поліція Львова на Фейсбук.

В ніч з понеділка на вівторок, 25 липня, 2 батальйон патрульної поліції міста Львова виявив 12 водіїв, які перебували в стані сп’яніння. З них четверо водіїв мали ознаки наркотичного сп’яніння.

Зокрема, на вулиці Сихівській, екіпаж патрульної поліції помітив автомобіль Mercedes-Benz ML500, який перебував у розшуку за створення ДТП. Інспектори зупинили транспортний засіб та повідомили водія, що автомобіль перебуває в орієнтуванні. Чоловік повідомив, що він не знає ні про яке ДТП. Також водій не мав при собі документів, оскільки в нього їх вилучили за підозрою у керуванні автомобілем в стані алкогольного сп’яніння, проте, суд не притягнув його до відповідальності. Особу встановили в базі даних та запропонували пройти перевірку на стан сп’яніння. Результат – 0.42 проміле. На водія склали протокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння), а також викликали в Управління патрульної поліції для розгляду справи по розшуковому ДТП.

Ще одного водія, цього разу мопеда, зупинили через відсутність мотошолома. Чоловік поводив себе агресивно, документів не пред’явив, а також мав очевидні ознаки алкогольного сп’яніння. Результат перевірки на приладі Drager – 2.40 проміле. 

Ще 4 водії мали явні ознаки наркотичного сп’яніння. Всі четверо відмовилися від проходження перевірки, а тому на них склали протоколи за керування в нетверезому стані. Тепер подальшу долю водіїв буде вирішувати суд. 

Нагадаємо, що санкція статті 130 КУпАП – керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння передбачає штраф 10 200 гривень та позбавлення права керування строком на 1 рік. У випадку повторного порушення протягом року – 20 400 гривень та позбавлення права керування строком на 3 роки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ