Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Протягом останнього опалювального сезону ВАТ «Львівгаз» реалізувало споживачам області 1 млрд 93 млн куб. метрів природного газу на суму 227 млн грн

Протягом останнього опалювального сезону (з жовтня 2005 р. до березня 2006 р.) ВАТ «Львівгаз» реалізувало споживачам області своєю газорозподільною мережею, довжина якої на сьогодні становить майже 13 тис. км, 1 млрд. 93 млн куб. метрів природного газу на суму 227 млн грн. З них населення області спожило 929 млн куб. метрів газу на суму 165 млн. грн. Промисловість – 73 куб. метрів на суму 38,9 млн. грн. Підприємства й організації, що фінансуються з державного бюджету, – 50,7 млн. куб. метрів, а з місцевого бюджету – 40,3 млн. куб. метрів, на загальну суму 22,6 млн грн про це повідомила прес-служба ВАТ „Львівгаз”.

При цьому загальний рівень розрахунків за спожитий природний газ протягом шести місяців опалювального сезону тримався на рівні 94,4%.
«В опалювальному сезоні 2005-2006 років роботу ВАТ «Львівгаз» можна вважати задовільною», – вважає головний інженер Роман Чайковський, який понад 30 років пропрацював на цьому підприємстві.
«Протягом цього опалювального сезону ми зуміли забезпечити безаварійне й безперебійне газопостачання області, – зазначає Роман Чайковський. – У нас не було таких надзвичайних ситуацій, як у Луганську. Жоден наш споживач з вини газовиків не залишався без «блакитного палива» довше, ніж на п’ять годин. Окрім того, у першому кварталі цього року значно (більше, ніж у 2,5 раза) зменшився показник втрат газу. Порівняно з відповідним періодом минулого року ВАТ «Львівгаз» заощадив 25,6 млн. кубометрів газу».
Задля безперебійного й безаварійного газопостачання області у ВАТ «Львівгаз», включно з 21 управлінням з експлуатації газового господарства, що входять до його структури, працює понад 5,6 тисяч висококваліфікованих спеціалістів. Станом на 1 квітня 2006 року ВАТ «Львігаз» не має заборгованості по зарплаті перед своїми працівниками.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ