Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Протягом семи місяців цього року оборот роздрібної торгівлі на Львівщині збільшився на 16,1%

Протягом січня-липня  2006 року оборот роздрібної торгівлі, включаючи  роздрібний товарооборот підприємств торгівлі, розрахункові обсяги продажу товарів на ринках та підприємцями-фізичними особами, становив 5649,1 млн грн  і збільшився порівняно з відповідним періодом минулого року за порівнянними цінами на 16,1%. Про це “Гал-info” повідомили  в   головному управлінні статистики у Львівській області.

У структурі обороту роздрібної торгівлі 60,4% складає роздрібний оборот торгової мережі підприємств (юридичних осіб), 29,2% - оборот торгової мережі фізичних осіб, 7,2% - оборот ринків з продажу сільськогосподарської продукції і 3,2% - оборот  неформальних ринків.
 Роздрібний товарооборот підприємств торгівлі у січні-липні 2006 року становив 3564,9 млн грн, що за порівнянними цінами більше відповідного періоду минулого року на 13,8%.
Оборот ресторанного господарства, з урахуванням обороту підприємців-фізичних осіб,  у січні-липні 2006 року порівняно з відповідним  періодом  минулого року збільшився на 19,3% і становив 252 млн грн.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ