Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Протягом цього року питання імпічменту Президента буде поставати постійно – Бондаренко

Протягом 2009 року питання відставки діючого Президента України Віктора Ющенка неодноразово поставатиме в Парламенті. Таку думку в коментарі «Гал-info» висловив політолог Костянтин Бондаренко, коментуючи прийняття у Верховній Раді України закон про слідчі комісії, зокрема, щодо імпічменту Президента.
«У будь-якому випадку це питання є політичним, – вважає Бондаренко. – Однак його вирішення є не на часі, оскільки сьогодні парламент повинен працювати над вирішенням економічних та соціальних питань для подолання кризових явищ».
Прийняття законопроектів про слідчі комісії зумовлено тим, що до президентських виборів залишився лише рік. «І протягом цього року питання імпічменту президента поставатиме ще не раз», – прогнозує політолог.
Нагадаємо, учора парламент ухвалив закон про тимчасові слідчі комісії, зокрема і щодо імпічменту Президента. «За» проголосувало більше 400 депутатів.
Відтепер підставою для ініціювання питання про усунення президента України з поста в порядку імпічменту та утворення спеціальної слідчої комісії є подання, підписане більшістю народних депутатів України від конституційного складу Верховної Ради, підписи яких не відкликаються.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ