Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Провальний старт нової маршрутної схеми у Львові: не задоволені ні пасажири, ні водії

1 січня старт нової радіально-хордової схеми руху маршруток у Львові провалився: не задоволені ні пасажири, ні водії. Попри те, що саме 1 січня проїзд у маршрутках був безплатний - моральна компенсація, до якої додумались підлеглі міського голови Андрія Садового.

Пасажири були абсолютно дезорієнтовані. Яка маршрутка? Куди їде? На зупинках громадились хмари людей, які не квапились заходити в автобуси, а натомість напружено вчитувались у зміст інформацій, розміщених на зупинках та на  бокових вікнах автобусів. Люди виявились тотально не обізнаними із новими маршрутами. 

Міська рада провалила попередню роз'яснювальну роботу, хоча й були поширені спеціальні буклети. До слова, на тих буклетах чітко не вказано кінцевих зупинок, а про таку річ, як розклад руху взагалі забули. Власне, розкладу руху нема на зупинках. Городяни шоковані, вони не знають, як спланувати поїздку, щоб не запізнитись на роботу.

Водії також не задоволені. По-перше, на їхню думку, маршрути складено не правильно, бо скасовано важливі, натомість з'явились такі, де зупинки взагалі нікому не потрібні. Також 1 січня водії у Львові були природно роздратовані, адже міська влада пообіцяла на цей день безоплатний проїзд. Мовляв, домовились із перевізниками. Однак оскільки нічого безплатного не буває, то, схоже, 1 січня городяни і гості Львова каталися коштом водіїв. При цьому не у всіх із них витримували нерви, водій маршрутки №26 на Сихові о сьомій вечора відмовився брати пасажирів безплатно. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ