Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Проведення позачергової сесії ЛОР підтримує ВО «Свобода», ігнорує — УНП

Фракція БЮТ у Львівській обласній раді висловила ініціативу збору голосів за проведення позачергової сесії Львівської обласної ради 19 червня. Проведення позачергової сесії ЛОР не має наміру підтримувати фракція УНП. Cвоєю чергою, фракція ВО «Свобода» задекларувала підтримку проведення позачергового засідання, однак голові фракції Олегу Тягнибоку буда відома інформація, що на сесії розглядатиметься лише звіт тимчасової депутатської комісії, що продовжує аналізувати доцільність звільнення чотирьох голів райдержадміністрацій в області.  
       Як заявив у коментарі «Гал-info» голова фракції БЮТ у облраді Ігор Держко, у депутатів БЮТ достатньо своїх голосів, щоб ініціювати проведення позачергової сесії.
На думку керівника фракції УНП у облраді Олекси Гудими, ЛОР не є настільки впливом політичним органом, для того, щоб при кожній проблемній ситуації скликати позачергове засідання. «Якщо «Батьківщина» не погоджується з умовами переговорів, то нехай скликає центральний провід і направляє офіційну заяву Президенту України, — зазначив  Олекса Гудима,  — було лише два чергових засідання ЛОР, і що буде стільки ж позачергових?».
Нагадаємо, що у коментарі «Гал-info» Ігор Держко зазначав, що для проведення позачергової сесії важлива підтримка інших фракцій, зокрема ВО «Свобода» та УНП.
Якщо позачергова сесія відбудеться, то на розгляд депутатів буде запропонований проект заяви щодо формування більшості у Верховній Раді.            
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ