Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Проведення сесій ЛОР щодва тижні сприятиме ефективності роботи облради — Олег Мандюк

Міжфракційне об’єднання «Наша Україна» підтримує зміни до регламенту роботи обласної ради, якими передбачається проведення сесійних засідань два рази в місяць. Про це у коментарі «Гал-info» повідомив голова фракції «Наша Україна» Олег Мандюк.
«Ми підтримуємо таку пропозицію, оскільки з практики роботи обласної ради, яка зараз існує, назбирується дуже багато питань і часто доводиться переносити сесію на два дні, навіть був випадок, що й на три. Тому ми хочемо збиратися в такому режимі, щоб матеріали надходили у ЛОР постійно, і ті, які були готові вже на розгляд на сесію згідно із регламентом, то й розглядалися, а не простоювали. Вважаю і переконаний у тому, що практика проведення сесійних засідань ЛОР щодва тижні забезпечить ефективність роботи Львівської обласної ради. Міжфракційне об’єднання «Наша Україна» підтримує такі зміни у регламенті. Побачимо, який від цього буде ефект. Я переконаний, що він буде», — сказав Мандюк.
Нагадаємо, у порядку денному сесії ЛОР 4 грудня винесено питання про зміни до регламенту роботи, яким передбачається проведення сесійних засідань два рази в місяць.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ