Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

„Провесінь” пішла на поступки міській раді – Личаківську не перекриють, принаймні сьогодні

Колектив ВАТ „Агрофірми „Провесінь” відмінив рішення перекриття вулиці Личаківської, оскільки це створюватиме значні труднощі для жителів міста Львова. Про це у коментарі „Гал-info” повідомив член правління агрофірми „Провесінь” Ігор Багнюк.
„Ми не перекриватимемо вулиці Личаківської на прохання міської ради. Нас запевнили, що питання „Провесні” розглянуть належним чином. Наші працівники о 14.00 будуть збиратися біля пам’ятника В’ячеславові Чорноволу і до 15.00 здійснюватимуть пішу ходу до міської ради, де відбудеться пікет. Якщо міська влада не відреагує на наші вимоги, то тоді ми і вдаватимемося до таких методів як перекриття вулиці”, – розповів Ігор Багнюк.
За його словами, деякі депутати міськради пообіцяли, питання агрофірми „Провесінь” поставити на розгляд сьогоднішньої сесії.
Нагадаємо, що колектив агрофірми „Провесінь” вимагає, щоб їхнє питання було заслухано на сесіях міської та обласної рад і прийняли рішення – або щоб правоохоронні органи Львівщини втрутилися у ситуацію з намаганнями захопити землю, або виділити агрофірмі 102 га землі в іншому місці.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ