Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Пройти техогляд авто можна буде у п’яти фірмах області

На Львівщині завершився конкурс на визначення суб’єктів господарювання, які, починаючи від 15 січня, проводитимуть технічний огляд транспортних засобів - повідомляє прес-служба Львівського обласного управління ДАІ . Переможцями конкурсу стали п’ять фірм – ВАТ «Галич-Авто», ДП «НДІ система», ТзОВ «Інвестиції УП» у Львові, ПП «Баденчук» у Стрию та МПП «Газтехсервіс - Авто» у Дрогобичі.
Також були встановлені тарифи оплати за техогляд. Так, за послуги при проведенні річного ТО автомобіля доведеться сплатити 116 грн., за послуги при проведенні річного техогляду причепу – 73 грн., за послуги при проведенні піврічного технічного огляду автомобіля – 116,45 грн.
Після проведеного технічного огляду транспортного засобу на фірмі водієві видаватимуть протокол перевірки технічного стану, засвідчений підписом та печаткою. Далі потрібно пройти технічний огляд в ДАІ. На талоні техогляду, виданому у ДАІ, буде вказана дата дії цього талону (до прикладу, – квітень 2010 рік), а це означає, що водій транспортного засобу повинен пройти наступний техогляд транспортного засобу не пізніше вказаного терміну.
В управлінні наголошують, що технічний огляд двічі на рік повинні проходити ті транспортні засоби, які призначені для перевезення пасажирів з кількістю місць для сидіння більше, ніж дев’ять з місцем водія включно та спеціалізовані засоби для перевезення небезпечних вантажів. Один раз на рік – транспортні засоби, призначені для перевезення вантажів з максимально дозволеною масою понад 3,5 тонн, а також спеціальні та спеціалізовані засоби, зокрема, автокрани, таксі, автомобілі швидкої медичної допомоги тощо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ