Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ПРП боротиметься за 15% голосів виборців, які ще не визначились, за кого голосуватимуть під час виборів

Партія „Реформи і Порядок” на виборах до Львівської міської та обласної рад боротиметься за голоси 15% виборців, які, за результатами соцопитувань, ще не визначилися, за кого голосуватимуть під час виборів, — повідомив вчора, 22 січня, під час обласної конференції ПРП голова обласної організації партії Тарас Стецьків. Своїми основними суперниками на місцевих виборах ПРП, за його словами, вважає ВО „Свобода”, Український народний блок Костенка і Плюща, а також своїх партнерів по всеукраїнському блоці ГП „Пора”.
„Ми боротимемося за голоси помаранчевих виборців, які розчарувалися в Народному Союзі та Блоці Тимошенко, за людей, які не хочуть голосувати за ці політичні сили, однак за синьо-білих голосувати вони теж не збираються, — зазначив Тарас Стецьків. — ПРП повинна зробити все для того, щоб пройти у ради всіх рівнів і після виборів допомогти демократичним силам утворити потужну помаранчеву більшість, що не дозволить реваншу колишніх провладних партій”.
 За словами Тараса Стецьківа, незважаючи на те, на місцеві вибори ПРП та „Пора” йдуть окремо, після виборів ці політичні сили, якщо їм вдасться пройти до Львівської обласної та міської рад, повинні працювати разом.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ