Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ПРП не хоче спільної фракції з БЮТ у міській раді?

Львівський осередок Партії „Реформи і Порядок” поки ще не визначився, у якому форматі співпрацюватиме з БЮТ у Львівській міській раді. Про це у коментарі «Гал-info» повідомив голова Львівської міської організації ПРП, депутат міської ради Олег Бас.
«Ми будемо співпрацювати з Блоком Юлій Тимошенко у Львівській міській раді. Поки що ми очікуємо рішень центральних органів партії щодо формату співпраці на місцях», - сказав Олег Бас.
На думку  голови Львівської міської організації ПРП, єдиної фракції Партії „Реформи і Порядок” і БЮТ у міській раді не буде.
«Я вважаю, що єдиної фракції у міській раді ПРП і БЮТ не буде. Співпраця у форматі міжфракційного об’єднання – це інша справа. Усе залежатиме від того, як розвиватимуться подальші події», – додав Олег Бас.
Нагадаємо, на 12-му з'їзді партії "Реформи й Порядок" (ПРП), який проходив у неділю в Києві, затверджений договір про спільну відповідальність БЮТ і ПРП. Разом з тим, глава ПРП Віктор Пинзеник повідомив, що об'єднання з БЮТ передбачає не злиття, а рівноправне партнерство. "Сьогодні мова йде про об'єднання в єдиний блок рівноправних політичних партнерів", - сказав він.
Він підкреслив, що ПРП і далі буде відстоювати ідею єдності "помаранчевих" сил. "Роз'єднання сил Майдану - це шлях у нікуди. Це вигідно сьогодні тільки кризотворчій коаліції", - сказав Пинзеник.
Як повідомлялося, 20 жовтня ПРП вирішила ввійти до Блоку Юлії Тимошенко.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ