Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ПРП об’єднається з БЮТ на принципах рівноправності, щоб не було домінування

У листопаді-грудні цього року відбудеться всеукраїнський з’їзд Партії «Реформи і порядок», на якому обговорюватиметься об’єднання партії із Блоком Юлії Тимошенко. Про це у коментарі „Гал-info” заявив голова Львівської міської організації ПРП Олег Бас.

„Ми намагатимемось максимально донести інтереси Львівської міської та обласної організації до центральних органів нашої партії, аби вони максимально були враховані при об’єднанні із БЮТ. Я переконаний, що наші політичні сили повинні об’єднатись на принципах партнерства і рівноправності. Наприклад, у Львівській міській раді представників Блоку Юлії Тимошенко 25 осіб, натомість пеерпівців лише 5. Проте ми повинні уникнути домінування БЮТ над ПРП у Львівській області для того, щоб таке об’єднання було максимально ефективне і демократичне” – сказав Олег Бас.
На думку  голови Львівської міської організації ПРП, керівництво партії прийняло рішення про об’єднання із БЮТ з точки зору визначеності та політичної перспективи цієї партії.
 „Після остаточного прийняття рішення центральними органами нашої партії ми розпочнемо блокування на обласному рівні. Поки що ми готуємось до з’їзду ПРП”, – додав Олег Бас.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ