Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

При Державній митній службі створено Громадську раду

Державна митна служба України затвердила положення про створення Громадської  ради при Державній митній службі України. Про це повідомляє сайт ДМСУ.

Основними завданнями Громадської ради є: сприяння реалізації громадянами конституційного права на участь в управлінні державними справами;  координація роботи громадських рад при митницях;  надання методичної допомоги громадським радам при митних органах з питань, пов'язаних з організацією проведення консультацій з громадськістю та виробленням за їх результатами узгоджених пропозицій щодо формування та реалізації митної політики;  забезпечення врахування громадської думки у процесі підготовки та організації виконання рішень Державної митної служби України.
Громадську раду очолює голова, який обирається членами Ради на зборах строком на два роки. Голова Громадської ради має заступників, які обираються з числа членів Ради за його поданням.  До виключної компетенції Зборів членів Громадської ради належить - раз у два роки затвердження звіту Голови Громадської ради
Громадська рада  є консультативно-дорадчим органом, який здійснює координацію діяльності громадських рад при митних з питань формування та реалізації державної політики у галузі митної справи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ