Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

При ЛОДА створено комісію з питань забезпечення захисту інформації в інформаційних, телекомунаційних та інформаційно-телекомунікаційних системах

При облдержадміністрації створено комісію з питань забезпечення захисту інформації в інформаційних, телекомунаційних та інформаційно-телекомунікаційних системах. Про це йдеться у розпорядженні №371, яке днями підписав керівник області Петро Олійник. Головою комісії призначений керівник апарату облдержадміністрації Олександр Ганущин, секретар - начальник відділу інформаційно-комп’ютерного забезпечення ОДА Андрій Мозіль. До складу комісії також входять завідувач сектору з питань режимно-секретної роботи ОДА Володимир Каралюс, начальник відділу оборонної та мобілізаційної роботи ОДА Василь Казмірчук, начальник управління промисловості та розвитку інфраструктури ОДА Ростислав Сорока та інші.
Петро Олійник доручив структурним підрозділам обласної державної адміністрації, головам районних державних адміністрацій, міським головам міст обласного значення організувати контроль забезпечення захисту інформації в інформаційних, телекомунікаційних та інформаційно-телекомунікаційних системах.
Контроль за виконанням розпорядження покладено на керівника аапарату облдержадміністрації Олександра Ганущина. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ