Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

При ЛОР створили робочу групу, яка розроблятиме стратегію адаптації Львівщини в нових умовах

При Львівській обласній раді створено робочу групу з питань розробки Стратегії щодо адаптації провідних галузей Львівщини до умов воєнного стану та на післявоєнний період. Відповідне розпорядження підписала голова Львівської обласної ради Ірина Гримак.

"Робочу групу створено з метою забезпечення повноцінного функціонування провідних галузей Львівщини, дотримання прав, свобод, законних інтересів місцевого населення та внутрішньо переміщених осіб", - йдеться у розпорядженні.

Група сформована з окремих підгруп, які вже працюють за різними напрямками у складі профільних депутатських комісій Львівської обласної ради. До участі в розробці стратегічного документа крім депутатів Львівської обласної ради залучені експерти, науковці, викладачі закладів вищої освіти Львівщини, представники інститутів громадянського суспільства.

Ірина Гримак доручила фахівцям у місячний термін напрацювати проєкт Стратегії, провести громадські слухання та подати документ на розгляд сесії Львівської обласної ради. З повним списком учасників робочої групи при Львівській обласній раді можна ознайомитися ТУТ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ