Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чи буде створено Громадську раду при Львівській міській раді?

Сьогодні, 14 січня, під час засідання сесії Львівської міської ради до депутатів звернувся член громадської ради при Львівській ОДА Рустам Курбанов. Він виступив з вимогою створити громадську раду при Львівській міській раді.

За його словами, створення таких громадських рад при міських радах поширена у багатьох містах України – від Ужгорода до Маріуполя. Натомість у Львові влада міста пропонує створити громадські колегії при управліннях чи департаментах міської ради.

Рустам Курбанов зазначив, що завтра, 15 січня, під час громадських слуханнях будуть обговорювати положення про створення громадських колегій при управліннях або департаментах Львівської міської ради.

«Завтра відбудуться слухання про створення громадських колегій при управліннях та департаментах. Ми будемо брати участь в обговоренні положення про створення колегій, але ми категорично заперечуємо проти такого звуження повноважень громадського сектору. Громадській раді, як колективному органу, буде краще працювати та опонувати в напрямку того, щоб офшорна зона «площа Ринок» перестала існувати», – наголосив Курбанов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ