Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

При Львівській обласній раді планують створити незалежні ЗМІ

Сьогодні, 20 липня, у Львові був проведений „круглий стіл”, присвячений питанням трансляції сесій ЛОР та висвітлення роботи облради у засобах масової інформації.

 

 Присутніми депутатами Львівської обласної ради, представниками львівських ЗМІ та громадськістю, обговорюючи ряд проблем, пов’язаних з висвітленням роботи облради та трансляції самої сесії, було окреслено близько 13 першочергових пунктів для вирішення цих питань.
Для того, аби покращити висвітлення роботи сесії обласної ради першочергово необхідно створити громадські колегії при комісіях ЛОР та забезпечити ще більшу відкритість обласної ради для преси і тим самим покращити висвітлення поза сесійним засіданням.
При розгляді питання доцільності трансляції сесійних засідань ЛОР було внесено пропозиції, які першочергово стосуються передбачення кращої організації роботи у самій сесійній залі для того, аби депутати та телеоператори не заважали одні одним у роботі. Окрім цього, було запропоновано провести соціологічне дослідження, щоби дізнатися доцільність трансляції сесійних засідань ЛОР, продумати нові форми роботи прес-служби облради та передбачити кошти для платних розміщень інформації у львівських ЗМІ.
 Важливим пунктом серед пропозицій є ідея створення незалежного засобу масової інформації, який би діяв за кошти облради та займався активним висвітленням роботи ЛОР. 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ