Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

При Палаці мистецтв створять дорадчу раду, яка допомагатиме в організації мистецьких заходів

При львівському Палаці мистецтв створять консультаційно-дорадчу раду - про це „Гал-info” розповів директор Львівської картинної галереї Борис Возницький.
„Обговорення проекту створення дорадчої ради при Палаці мистецтв у мистецьких колах триває вже близько тижня. Ця рада має сприяти розвитку Палацу мистецтв та не допустити комерціалізації структури. Палац мистецтв має долучитися до розвитку мистецтва в області в цілому, а не окремої галузі”, - розповів Борис Возницький. Консультаційно-дорадчу раду при Палаці мистецтв Борис Возницький назвав необхідною і обґрунтованою. За його словами, до процесу створення дорадчого органу долучилися ряд митців, які і ввійдуть в комітет - зокрема Орест Голубець, Ігор Савчак, Петро Сипняк, Петро Волинець, Петро Старух, Богдан Шумилович.
Як зазначив в. о. директора Палацу мистецтв Юрій Гнатковський, говорити про конкретний юридичний вплив цієї дорадчої ради ще рано, адже проект потребує затвердження в обласному управлінні культури. „Створення такого дорадчого органу передбачено статутом і його роль - формування комітетів з організації певних заходів, які організовуватиме Палац мистецтв. Наразі ми тільки виносимо на обговорення”, - сказав Юрій Гнатковський.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ