Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

При першому ж візиті до Росії Янукович змінив курс й тепер постає питання: чи можна взагалі йому вірити? — Юрій Ключковський

При першому ж візиті до Росії Янукович змінив курс й тепер постає питання: чи можна взагалі йому вірити? — переконаний народний депутат, постійний представник Президента у Верховній Раді Юрій Ключковський, про це він заявив «Гал-info».

Нагадаємо, сьогодні, 16 серпня, після переговорів із прем'єром Росії Михайлом Фрадковим у Сочі  Віктор Янукович заявив, що має намір реалізувати передвиборні обіцянки про надання російській мові в Україні статусу офіційної, як тільки його коаліція одержить конституційну більшість у парламенті.
 Як переконаний Юрій Ключковський, що таке рішення ніколи не пройде.
 «Наша Україна», без сумніву, ніколи не підтримає такого рішення, а без нашого блоку у регіоналів не буде конституційної більшості. Крім того, зміни до Конституції щодо надання російській мові статусу офіційної вимагають також проведення референдуму з цього питання, — наголосив Юрій Ключковський. — Це поганий сигнал, що прем’єр-міністр при першому ж візиті до Росії, змінив свою позицію, яку задекларував, підписавшись під Універсалом національної єдності. Що, можна йому вірити після цього?»

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ