Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

При розгляді позову кандидатів на міського голову Львова про визнання результатів виборів недійсними Галицький районний суд міста вісім разів порушив Конституцію України — Микола Порайко

При розгляді позову кандидатів на міського голову Львова про визнання результатів виборів недійсними Галицький районний суд міста вісім разів порушив Конституцію України — заявив 19 квітня під прес-конференції кандидат на голову міста Микола Порайко. Зокрема, за його словами, суд відмовив позивачам у заслуховуванні свідків, які могли надати інформацію про фальсифікації з протоколами ДВК, в витребуванні з ТВК оригіналів протоколів для вивчення у судовому засіданні, у долученні до матеріалів справи заяв виборців з окремих дільниць, де кількість голосів за певного кандидата була сфальсифікована та інших вимогах позивачів.
„Наші свідчення та звернення до уваги не брали взагалі. Складається враження, що тріумвірат: влада, ТВК, суд працює лише на одну сторону — кандидата, що нібито переміг вибори міського голови Львова”, — заявив Микола Порайко.
За словами кандидата, якщо Апеляційний суд Львова, який сьогодні, 19 квітня, розглядатиме судовий позов трьох кандидатів на міського голову Львова: Миколи Порайка, Світлани Куспись та Василя Куйбіди на рішення  Галицького районного суду, то він готовий звертатися навіть до Європейського суду з прав людини.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ