Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

При схвальному рішенні управління економіки міської ради тарифи на перевезення в маршрутках по Львову можуть зрости восени

Президент асоціації Львівський  пасажирський транспорт Роман Лобода вважає необхідним підвищення тарифів на перевезення у міському маршрутному транспорті. Міська влада, в свою чергу,  розглядає доцільність таких змін, аналізом зміни тарифів займається управління економіки Львівської міської ради. Про це у коментарі „Гал-info” повідомив заступник начальника управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради Ігор Сошенко.
 Роман Лобода вважає, що міська рада не реагує на звернення асоціації про підвищення вартості проїзду у зв’язку з ростом цін на пальне і в перевізників залишається або зупинити транспорт або самостійно приймати якісь рішення.
 Ігор Собенко зазначив, що затвердження тарифів на перевезення у міському маршрутному транспорті є регуляторним актом який потребує чіткого дотримання процедури. Тому навряд чи тарифи, при схвальному рішенні управління економіки ЛМР, наберуть чинності вже з першого вересня.       
 Натомість перевізники готові дочекатись офіційного рішення міської влади оскільки вважають пріоритетним діяти в правовому полі.
Теперішній тариф – одна гривня діє з 1 липня 2004 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ