Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

При Західній регіональній митниці створили Громадську раду

Сьогодні при Західній регіональній митниці створено Громадську раду. До складу правління Ради входять 23 особи, що майже втричі більше, ніж у попередній громадській раді при Львівській митниці.
Загалом до Громадської ради було подано 93 заяви від громадських організацій та підприємств Львівщини. Серед представників громадських організацій до правління увійшли члени КПЛ, ЄБА, „Кроку” та інші. Головою обрали Юрія Сендецького, який був головою попередньої громадської ради, генерального директора ПП „Кармен-Львів”. Також було проголосовано за обрання  трьох заступників голови – Олега Яницького, Андрія Хміляра та Теодора Дяківа.
Правління призначило наступний день засідання Громадської ради – 29 листопада на 17.00. На наступному засіданні буде затверджено секретаріат у складі двох осіб.
Як зазначив Юрій Сендецький, на Громадській раді будуть вирішуватись два основні блоки проблем – проблеми, які можна вирішити лише на загальнодержавному законодавчому рівні, і проблеми, які можна вирішити рішенням Західної регіональної митниці.
Як розповів журналістам Юрій Сендецький: „Громадська рада - це не просто номінальний орган. Мій попередній досвід головування при Львівській регіональній митниці підтверджує, що є дуже багато проблем, які можна вирішити на регіональному рівні, і ми їх реально вирішували. У складі теперішнього правління є четверо людей, які залишились з попередньої каденції. Я дуже позитивно оцінюю збільшення кількості членів правління”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ