Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Прибуток „Шевченківського гаю” хочуть збільшити до 1 млн. гривень

Прибуток музею народної архітектури та побуту „Шевченківський гай” планують цього року збільшити до 1 млн. гривень. Про це сьогодні під час брифінгу сказав директор музею Іван Косачевич. Збільшуватимуть прибутки музею за рахунок відкриття нових експозицій, зокрема відвідувачам наочно демонструватимуть особливості ткацького ремесла, столярства, ковальства та навіть випікання хліба. „Ми вже розпочали роботу з узгодження з усіма інспекціями, а також людьми, які цим займатимуться”, - сказав Іван Косачевич.
Як заявив міський голова Андрій Садовий, музей має жити активним життям не лише на вихідні. „У музеї можна проводити конференції, засідання, прийняття. В Європі такі способи практикуються, тому варто попрацювати над таким способом розвитку музею”, - зазначив Андрій Садовий.
Також ще до великодніх свят в музеї планують впорядкувати озеро, відновлення якого почалося ще минулого року. „Остаточні роботи з упорядкування озера розпочнуться з наступного понеділка. Наразі нас дуже тішить, що вдалося відкопати джерело, яке наповнюватиме озеро водою”, - сказав Іван Косачевич. За його словами, поблизу озера планують відкрити експозицію рибальства.
За перший квартал 2009 року музей народної архітектури та побуту заробив 56 тис. гривень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ