Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Причиною неправильного підрахунку відвідуваності депутатами сесій облради є недосконалість регламенту – Андрій Болкун

Причиною того, що неправильно підрахували відвідуваність депутатами сесій облради є недосконалість регламенту ЛОР — пояснив „Гал-info” керівник організаційного відділу Львівської обласної ради Андрій Болкун.
За його словами, підрахунок відвідування депутатами сесій обласної ради чиновники проводили на основі даних електронної системи „Рада”, бо „у регламенті ЛОР вказано, що перед початком сесії обласної ради голова ЛОР має провести реєстрацію депутатів шляхом натискання ними на кнопки електронної системи „Рада”. Натомість, як, нагадаємо, заявив голова постійної депутатської комісії з питань законності ЛОР Михайло Ваврин, за регламентом обласної ради єдиним офіційним підтвердженням того, був чи ні депутат на сесії, є його реєстрація і особистий підпис.
„Те непорозуміння, яке виникло з відвідуваністю депутатами обласної ради сесії, можна пояснити недосконалістю і неузгодженістю регламенту обласної ради”, — наголосив Андрій Болкун.
Нагадаємо, БЮТ заявив про те, що ЛОР розповсюдила неправдиві дані щодо відвідування депутатами сесії — відвідуваність в облраді аналізували за електронною системою „Рада”, в той час, як мали би брати дані реєстрації депутатів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ