Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Причиною заборгованості по зарплатні на ЛАЗі є борг „Нафтогазу України” у 60 мільйонів гривень – Петро Олійник

Причиною того, що працівники ЛАЗу не отримують зарплату, є заборгованість, яка виникла внаслідок неоплати державним підприємством „Нафтогаз України” 60 млн грн. Про це повідомив голова ЛОДА Петро Олійник.
„Коли приїде до Львова прем’єр-міністр Янукович, я обов’язково підніматиму це питання перед ним. До 15 грудня борги по зарплаті за вересень-жовтень повинні бути погашені”, – сказав Петро Олійник. За його словами, він у межах законодавства намагається покращити роботу підприємства.
„Стільки, скільки зробив я для ЛАЗу, не зробив жоден голова ЛОДА. До мого приходу завод був приватизований, приватизації передували тривалі переговори із „Мерседесом” та іншими потужними компаніями, але за допомогою деяких депутатів шанс був втрачений. Натомість сьогодні обсяги реалізації збільшились на 350%. Я зустрічався з екс-міським головою Києва Олександром Омельченком, з Леонідом Черновецьким, їздив у Харків, внаслідок чого значно зросли замовлення на автобуси. Крім того, на заводі працюють інваліди, що також сприяє думці про те, що завод повинен бути збережений”, – додав Петро Олійник.
За його словами, всі спроби звинуватити його у проблемах заводу – це піар. Він закликав депутатів Львівської облради не займатись піаром за чотири роки до виборів.
Нагадаємо, сьогодні сесію Львівської обласної ради пікетують працівники ЛАЗу, котрі вимагають погашення заборгованості по зарплаті та припинення розкрадання заводу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ