Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Прихильнику Табачника націоналісти розбили лице

Сьогодні націоналісти та студенти, які налаштовані різко проти нового міністра освіти Дмитра Табачника, влаштували акцію протесту біля будівлі міністерства. Нагадаємо, вони звинувачують нового главу Міносвіти в «українофобії» і вимагають його відставки.

Тут же мітингували і прихильники нового міністра. Всього на проспекті Перемоги у Києві зібралося близько як дві сотні людей. Щоб не допустити сутички двох таборів, на місці чергували бійці МВС.

Акція націоналістів закінчилася гучного бійкою, у якій постраждав один з прихильників Табачника, історик і політолог Віктор Воронін. «Я прийшов підтримати міністра. Раптом до мене підбіг один з активістів націоналістів - Микола Коханівський, вдарив в ніс і скроню кулаком з шматком металу і зник! У мене розбите в кров обличчя, зараз їду на експертизу знімати побої і вже дав свідчення міліції», - розповів Воронін.

Сам Микола Коханівський виклав таку версію. Він підтвердив, що був на мітингу, але, за його словами, нікого не бив. «Я нікого не чіпав! Але коли спробував відібрати плакат з компрометуючими гаслами у захисників Табачника, вони на мене накинулися. Я відійшов подалі, не хотів лізти в бійку, тому що вся київська міліція вже знає мене в обличчя», - сказав Коханівський, - повідомило «Сегодня».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ