Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Приїзд Януковича треба було максимально використати для вирішення проблем області – Петро Олійник

Петро Олійник не вбачає нічого поганого, що зустрічав прем’єр-міністра Віктора Януковича хлібом-сіллю, адже так зустрічають прем‘єр-міністра, Президента і голову Верховної Ради.
«Якщо ви зауважили, то після заяви Львівської обласної ради стосовно Олександра Мороза, м’яко кажучи, його переорієнтації, виходу з помаранчевої коаліції і обрання його на посаду голови Верховної Ради, нашій обласній раді також довелося його зустрічати з хлібом і сіллю. Тому я чітко розділяю приїзд Віктора Януковича як прем‘єр-міністра України. Я знаю і в мене є детальний аналіз фінансових потоків, субвенцій та інших преференцій, які були по відношенню до України та до Львівської області, і я розумію, що Львівщина перетворюється на економічну резервацію. Тому я мав з максимальною користю використати приїзд прем‘єр-міністра України для вирішення нагальних проблем, які є в господарстві Львівської області”, – зазначив голова ЛОДА.
 „Я зустрічаю прем‘єр-міністра України „не виляючи хвостом”, не перебігаю з однієї політичної сили в іншу, в своїх діях я є послідовним і політично визначеним. Звичайно ж, в мене на душі було подвійне почуття, був психологічний дискомфорт. Однак я відчуваю себе сильною особистістю, тому переборов в собі ті почуття і повів все у руслі виключно прагматичної роботи”, – додав Петро Олійник.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ