Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Прикордонника Чопського загону звинувачують у хабарництві

Військова прокуратура Ужгородського гарнізону повідомила про підозру прикордоннику Чопського прикордонного загону в одержанні неправомірної вигоди, повідомила прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

Військовою прокуратурою Ужгородського гарнізону Західного регіону України виявлені непоодинокі факти одержання неправомірної вигоди військовослужбовцями Чопського прикордонного загону Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України за незаконне переміщення тютюнових виробів через Державний кордон України.

За вказаним фактом одному із військовослужбовців 25 листопада повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 368 КК України, який з метою особистого збагачення отримав грошову винагороду в розмірі 3,6 тис. грн.

Військова прокуратура Ужгородського гарнізону встановлює інші факти отримання неправомірної вигоди посадовими особами Чопського прикордонного загону.

Довідка.

Санкція ч. 1 ст. 368 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу від 1  000 до 1 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк від 3 до 6 місяців, або позбавленням волі на строк від 2 до 4 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ