Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонниками присічено три спроби перевезення через кордон контрабанди цигарок

19 квітня  пункті пропуску „Краковець” під час прикордонно-митного  контролю на виїзді   у громадянина Польщі вилучено автомобіль „Фіат” як засіб перевезення контрабанди. При огляді під капотом виявлено 850 цигарок, прихованих від прикордонників та митників. Про це повідомляє прес-служба Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України. Сума оцінки конфіскованого становить 6 950 гривень.
Вже вночі, 20 квітня, у громадянина України за цієї ж причини було конфісковано автомобіль „ГАЗ 24”. Між панеллю приладів та мотором спільний прикордонно-митний наряд виявив схованку, в якій знаходилося 500 пачок цигарок. Загальна сума оцінки вилученого становить 6350 гривень.
Ще один випадок конфіскації автомобіля як засобу перевезення контрабанди стався у пункті пропуску „Дяково”. У мікроавтобусі „Форд Транзит”, який належав громадянину Румунії, прикордонно-митний контроль виявив 530 пачок цигарок. Цигарки громадянин Румунії сховав в бокових дверцятах та скриньці для знаку аварійної зупинки. Вилучений товар та мікроавтобус оцінено у 30 590 гривень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ