Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонниками Західного регіонального управління ДПСУ затримано двох громадян Китаю та двох грузинів

Упродовж минулої доби прикордонники Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України затримали двох громадян Китаю та двох грузинів за порушення законодавства про державний кордон України.

15 червня на залізничній станції Мукачево прикордонники затримали в адміністративному порядку громадянина Китаю. Документи у затриманого відсутні, тому наразі проводиться процедура встановлення особи.
На ділянці прикордонної застави «Салаші» Львівського загону затримано в адміністративному порядку двох громадян Грузії за порушення правил перебування іноземців на території України. Крім того,  затримано громадянина України, водія таксі, який підвіз іноземців у контрольований прикордонний район.
А вже пізно ввечері, 15 червня, прикордонники Чопського загону на околиці селища Сімер, що поблизу українсько-словацького кордону, затримали в адміністративному порядку громадянина Китаю. Оскільки документи у іноземця відсутні, то прикордонникам належить встановити особу та причини перебування у контрольованому прикордонному районі.
Про це повідомила Тетяна Герасимчук, прес-служба Західного регіонального управління ДПСУ.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ