Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Прикордонники фіксують конфлікти між різними бандами на Донбасі

Підрозділи Держприкордонслужби продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону та лінії розмежування між силами АТО та бойовиками в умовах напруженої обстановки. Про це повідомила прес-служба Держприкордонслужби України.

Бойових зіткнень між прикордонниками та терористами не відбувалося, порушення повітряного простору України та використання бойовиками БПЛА не зафіксовано.

Проте протягом доби відмічалося незначне збільшення вогневого протистояння з незаконними збройними формуваннями та подальше перегрупування російських військ та бойовиків на окремих напрямах.

Водночас відмічається загострення конфліктів між різними терористичними угрупованнями у районах підконтрольних незаконним збройним формуванням. Так, в районі н.п Саханка (Донецька обл.) відбулося збройне протистояння між бойовиками, після чого певна їх кількість відійшла в напрямку н.п. Безіменне.

Також спостерігається збільшення чисельності угруповання найманців у районі н.п. Новоазовськ Донецької області, а на блокпостах, підконтрольних терористам в Луганській області, проводяться інтенсивні опитування щодо наявності техніки, озброєння та особового складу ЗС України поблизу н.п. Станично-Луганське.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ