Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонники Львівщини отримали від обласної ради нову техніку та сучасні засоби зв’язку

Підрозділи охорони кордону Львівської області отримали на озброєння нові зразки техніки та сучасні засоби зв’язку, в рамках обласної цільової програми „Забезпечення захисту інтересів громадян держави та суспільства на державному кордоні України в межах Львівської області на 2008-2010 роки” – про це повідомили у прес-службі Західного регіонального управління ДПСУ.
В ході цієї програми Львівська обласна рада виділяє кошти для покращення технічного оснащення прикордонників, які нестимуть службу на західному кордоні з Республікою Польща.
У 2008 році було виділено понад 1 мільйон гривень, для закупівлі майна зв’язку, і створення високошвидкісної мережі передачі даних у підрозділах кордону. Також, прикордонники отримали п’ять одиниць спеціальної автомобільної техніки – високопрохідні „Шеврове - Нива”, які будуть використовуватися на ділянках відділів прикордонної служби „Белз”, „Павловичі” і „Грушів” Львівського прикордонного загону, і на „Нижанковичі” і „Боберка” Мостиського прикордонного загону. Окрім цього, для потреб львівського клінічного госпіталю Держприкордонслужби закуплено карету швидкої медичної допомоги на базі автомобіля „Соболь”. Також, прикордонники отримали надсучасні слідові ліхтарі „Фас”, які будуть використовуватися під час несення служби на кордоні.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ