Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонники Мостиського загону затримали групу нелегальних мігрантів

11 січня прикордонники відділу «Сянки» Мостиського загону затримали групу нелегальних мігрантів, повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Інформацію про те, що на околиці села Сянки з транспортного засобу було висаджено 5 невідомих осіб азіатської зовнішності, надав дільничному інспектору місцевий житель. Після висадки невідомих, транспортний засіб продовжив рух в напрямку Закарпатської області. Вказані невідомі особи рухались в бік державного кордону.

Інформацію про транспортний засіб марки «Опель» чеської реєстрації, було передано прикордонному наряду «Прикордонний патруль», який стаціонарно організовує службу на межі Львівської та Закарпатської областей на контрольному посту «Ужок».Складом прикордонного наряду було здійснено зупинку вказаного транспортного засобу.У водія та пасажира, які виявились громадянами України, мешканці Львівської області, не було жодних документів, які посвідчують особу та дають право керування транспортним засобом.

Групою реагування від відділу прикордонної служби в ході пошукових заходів, на відстані 1 кілометра від державного кордону, на напрямку 234 прикордонного знаку затримано 5 осіб. В наявності у затриманих були закордонні паспорти громадян Лівану, GPS навігатор.

Під час проведення фільтраційних заходів встановлено, що затримані громадяни Лівану мали намір незаконно перетнути державний кордон з України в Республіку Польща, а далі в Німеччину, з метою працевлаштування. Затриманих іноземних громадян притягнуто до адміністративноївідповідальності за ст. 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України). Їхню подальшу долю буде вирішувати суд.

Відносно громадян України складені матеріали про адміністративне правопорушення передбачене ст.202 та відносно водія транспортного засобу додатково за ч.1ст.206-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (незаконне перевезення іноземців та осіб без громадянства територією України)

Долю водія буде вирішувати суд.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ