Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Прикордонники Мостиського затримали одну із найбільших партій контрабанди тютюнових виробів

У міжнародному пункті пропуску «Краковець» на виїзд з України прибув вантажний автомобіль марки „РЕНО” з причепом марки «SCHITZ» з вантажем «Контейнер із чорних металів для збору, зберігання, транспортування сипучих небрекетових нерадіаційних вантажів», загальною вагою понад дванадцять тон, а також легковий автомобіль марки „TOYOTA COROLA” під керуванням громадянина України, не працює. Про це повідомила прес-служба Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

Відповідно до поданих документів, вантаж слідував з міста Кременчук на адресу підприємства у Францію. Попередньо даний вантаж був оформлений у митному відношені на Полтавській митниці. Вантаж перевозив громадянин України, який працює водієм на одному із підприємств міста Києва.

Під час проходження митного та прикордонного контролю, громадянин України заперечив про перевезення будь-яких товарів та предметів заборонених до переміщення через Державний кордон України, проте у прикордонників виникли сумніви щодо правдивості слів водія транспортний засіб було виведено із загального потоку руху і направлено на оглядовий майданчик для проведення спільного огляду.

Під час огляду автомобіля спільною спеціальною оглядовою групою, на підлозі напівпричепа у порожнині під двома контейнерами було виявлено приховані цигарки, а саме: цигарки марки «LM» у кількості 10500 пачок, а також цигарки марки «Classik» у кількості 199 пачок.

По даних фактах було складено протокол про порушення митних правил 377 Митного кодексу України й за цим протоколом вилучено: - контейнер з чорних металів модель FTK-03M2; - контейнер з чорних металів модель FK-22у; контейнерів з чорних металів модель FTK-123; напівпричеп марки «SCHITZ»; - сідловий тягач марки „РЕНО”; - автомобіль марки „TOYOTA COROLA”.

Загальна сума оцінки вилученого товару в обох випадках сягнула понад шістсот п’ятдесят тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ