Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Прикордонники ОКПП Київ здобули високий результат у легкоатлетичному забігу BP Runway Run

На базі міжнародного аеропорту "Бориспіль" відбувся перший легкоатлетичний забіг KBP Runway Run. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Захід створений спеціально, щоб в оригінальний спосіб презентувати Термінал F та відкрити літню авіаційну навігацію. Для бігунів KBP Runway Run було облаштовано траси протяжністю 3,5 і 10 кілометрів та 5 – для скандинавської ходьби. 2,7 тисячі легкоатлетів будь-якого рівня підготовки мали унікальну можливість випробувати свої сили. У складі корпоративних команд взяли участь понад 60 збірних, серед яких команда Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ».

13 військовослужбовців, двоє з яких жінки, показали високі результати. На дистанції 3 тисячі метрів наші прикордонники прийшли почергово. Зокрема Сергій Ютовець, Михайло Гордійчук, Богдан Бондаренко та Олексій Пилипенко посіли 3, 4, 5, 6 місця. Тетяна Трачук фінішувала у першій десятці легкоатлетів, а Анастасія Дика – у другому десятку. Варто зазначити, що загальна кількість учасників на забіг протяжністю у 3 тисячі метрів склала понад 390 чоловік.

На дистанції 5 тисяч метрів наші прикордонники посіли 2 місце. Першим фінішував Денис Ротар, за ним Сергій Степаненко та Костянтин Авраменко. На дистанції 10 тисяч метрів – прикордонники у другому десятку. Першим до фінішу прибув Олександр Марчук. За ним Костянтин Денека, Сергій Зюман та Теймур Мусаєв.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ