Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонники пункту пропуску „Краківець” виявили незалекларовані старовинні монети та раритетні видання

21 березня у міжнародному пункті пропуску „Краківець” під час прикордонно-митного огляду в рейсовому автобусі сполученням Львів – Вроцлав на сидінні у салоні було виявлено предмети старовини: монети номіналом 2 гроші, 1939 р.в. - 50 штук, монети номіналом 5 злотих, 1934 р.в. - 3 штуки, монета номіналом 5 злотих, 1932 р.в. - 1 штука, книжка „Doktor Omega”, автор Арнольд Галопін, 1910 року випуску, книжка „Dzieje powszechne illustrowane”, автор Віктор Чермак, рік видання не вказаний, книжка „Antek Gruda” автор Марія Кендзьожина, рік видання не вказаний, книжка „Prigody Garcia” , автор В. Ліпінский , 1944 року видання.
Керував автобусом громадянин Польщі, 1976 року народження. Про наявність вищезазначених предметів старовини, що підлягає обкладанню податками, під час усного опитування не заявлено, у пасажирській митній декларації не вказано, до митного контролю не пред’явлено. Вищезазначений товар був виявлений на сидінні у салоні в поліетиленовому пакеті.  
За цим фактом посадовими особами ДМС України складено протокол про порушення митних правил – незаявлення за встановленою формою точних відомостей про переміщувані товари. Про це повідомила Тетяна Герасимчук, прес-секретар Західного регіонального управління ДПСУ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ