Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Прикордонники зафіксували 16 ворожих безпілотників

Підрозділи Держприкордонслужби продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону та лінії розмежування між силами АТО і бойовиками. Обстановка залишається складною. Учора різко збільшилася кількість виявлених безпілотних літальних апаратів у районі Маріуполя та Сартани. Про це повідомила Держприкордонслужба України.

Протягом доби продовжилися обстріли позицій українських військових, в тому числі й місць дислокації прикордонних підрозділів.

На Донеччині о 14.15 терористи здійснили обстріл з реактивних систем залпового вогню контрольного пункту «Бугас». Внаслідок вибухів осколки влучили у цивільний автобус, який виїжджав з контрольного пункту. 10 цивільних осіб загинуло, ще 13 дісталипоранення. Постраждалих евакуювали. О 21.05 терористи повторно здійснили обстріл контрольного пункту з РСЗВ «БМ-21». Постріли розірвалися неподалік контрольного пункту. Обстріл вівся з напрямку н.п. Докучаєвськ.

Учора різко збільшилася кількість виявлених безпілотних літальних апаратів. Загалом прикордонники зафіксували політ 16 БПЛА в районі н.п. Маріуполь та Сартана.

Співробітники Державної прикордонної служби України у межах компетенції продовжують заходи з посилення контролю за переміщенням товарів і вантажів, в тому числі і за тими, які прямують через контрольні пункти в’їзду-виїзду у зоні АТО.

На одному з контрольних пунктів поблизу Маріуполя прикордонники затримали вантажний автомобіль «ГАЗ», яким наш співвітчизник перевозив 184 л горілчаних виробів. Жодних документів на товар чоловік не мав. Наразі затриманий вантаж передано представникам фіскальної служби. Ще одного українця зупинили в контрольному пункті «Курахове». Він перевозив 5 ящиків сигарет. На виявлену продукцію документів у нього не було. Тютюнові вироби також передано представникам фіскальної служби.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ